Search my Blog

Sunday, November 28, 2010

Award & Tag from Mimiey & KakIntan

Hooray.... another award this week! Award ni dari Mimiey dan KakIntan, dua-dua yang tersayang....hehe. Bila dapat dari KakIntan tadi baru teringat Mimiey pun ada kasi tapi Along terlupa lak nak buat.

Ni homework yg dah di siapkan. Harap berpuas hati:
NICK NAME TUAN PUNYA BLOG: AlongRoz

UCAPAN UNTUK PEMBERI AWARD:
Maceh ya sebab ingat kat Along.... the thought that count walaupun blog ni dah usang, wall paper dari dulu sampai sekarang tak ganti2 pun lagi.... may be sebab Along sentimental sikit, bila dah suka susah nak ganti yg lain. Harap kekawan yg selalu berkunjung ke sini tak jemu melihat rumah ni yg tak berganti pun hiasan nya.

6 ARTIS KEGEMARAN/SINGER/GROUP:
Ni susah sikit nak jawab.... kalau you all notis, rumah ni sunyi sepi je takda lagu... sebab nya Along mmg tak suka dengo muzik/lagu. Dulu zaman muda2 ada ler, skrg dah pencen kot....hehe. Tapi kalau nak suruh list juga, ni yg Along suka:
a. Whitney Houston
b. Kenny Rogers & Dolly Parton
c. Lionel Ritchie
d. Anuar Zain
e. Adibah Noor
f. Sudirman

TAG 10 BLOGGERS YANG TERPILIH:
Along tak sempat nak panggil sorang2. Yg listed kat bawah ni, kalau singgah, jgn lupa bawa balik award ya dan pastu pas2 kat kekawan lain yg Along tak sempat nak listkan. Semua blog walaupun tak list kat bawah ni, cantik2 & canggih belaka.

CikManggis
Deetha
KakRose
Nur (My Little Kitchen)
Nur (CetusanRasa)
Mamasya
Yatie
ChikMi
HaSue
Noorma

2 comments:

  1. I've just completed my tag too kak! :D

    ReplyDelete
  2. thanks kak,
    esok kalau update blog aku pasang :D

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)