Search my Blog

Friday, July 11, 2008

Blogging Gift from Hunny

Tiba-tiba je dapat hadiah dari Hunny....hehehe. Memang seronok bila dapat hadiah, tak kira le apa-apa hadiah pun. Tapi Along suka sangat dapat hadiah ni sebab ia nya satu galakan untuk Along meneruskan sumbangan yang ala kadar ni. Walaupun umur "HomeKreation-Kitchen Corner" belum sampai 3 bulan lagi (cukup 3 bulan 18 Julai ni) dah dapat penghargaan dari teman seblogging. Insyaallah, Along akan teruskan sumbangan yang mana terdaya dan tidak lupa juga untuk memberi sokongan kepada teman-teman seblogging yang lain.

Terima-kasih banyak2 pada Hunny atas galakan yang Hunny berikan pada Along. Sorry le lambat amik hadiah ni. Semalam Along tak berapa sihat - selepas balik kerja ketaq2 macam kura2 - masuk blog kejap tak leh tahan, 8.30pm dah kong masuk tidur - mungkin terlampau keletihan...!

Sebagai galakan kepada teman2 blogging yang lain, Along nak hadiahkan kepada semua member2 yg listed kat blog Along, walaupun syarat2 nya adalah seperti berikut:

"This award is to be given to blogs that have at least 3 posts per week" I am passing along this award to :-)

Di harap semua teman2 sudi lah menyambut award ini dan buatlah hadiah ini sebagai penghargaan kepada sumbangan anda tak kira besar/kecil dan semuga anda meneruskan sumbangan dan networking amongst us.

No comments:

Post a Comment

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)