Search my Blog

Sunday, November 28, 2010

Liana in Miri Water Park

 Petang tadi bawa Liana main2 kat Taman Awam Miri. She likes playing in the children's pool, sampai dah kecut2 badan & terketar2 sejuk pun tak mau keluar....
 Here is one nice scenery in the park shot by AngahRuz:

11 comments:

  1. Salam Along..bkn main cekcinya Liana..malu la ngan dak darwish nanti..hikhik

    ReplyDelete
  2. hehe comelnya dok dalam air..besok opah gi berenang..jom join opah liana:)

    ReplyDelete
  3. darwish!!! tutup mata tau! hihi

    ReplyDelete
  4. 2 thumbs up to AngahRuz....nice shot! Ptg tadi i pun bawak my 2 boys pi berendam dlm pool...panas sgt dah nak masuk summer. Anyway tadi dah berjaya buat mango tart and cream horns....thanks for the recipes :)

    ReplyDelete
  5. bila tenguk liana ni teringat masa liana akak masa kecik. Sama macam liana kamu..kalau jumpa air memang susah nak naik ke atas.

    terima kasih yer along di atas sokongan kamu kat akak. terharu sebab member blog support akak..terima kasih sekali lagi yer

    ReplyDelete
  6. bestnye mae main air..tak pernah lagi bawak E-ein mandi kolam or waterpark...

    ReplyDelete
  7. Look like fun! Got to go there with my boy if we are going to Malaysia!

    ReplyDelete
  8. Sweet Liana in pool! She must had enjoyed to the max kan kak! :D

    My kids pun tak suke keluar dari air...nak keluar mesti merajuk ;)

    ReplyDelete
  9. Liana..Syakirah dtg nak main air jugak...samalah dg Syakirah bila main air tak nak henti...seronok. Miri waterpark ni Syakirah tak sempat main air tp abg2 dah bbrapa kali ke situ dulu kalau pi Miri .ac
    View yg angahruz snap tu mmg cantik kat situ...

    ReplyDelete
  10. mama da pesan td nk dtg sini kene tutup mata! naper erk??! camne darwish nk nengok cayang ai nih! tak bley er mamaroz? adehhh sungguh frust! erkkkk.. bukak satu jari lah! kikikikikiki...

    ReplyDelete
  11. Helo liana

    auntie nur dtg ni tengok liana mandi ni...sexy nyer liana...ish tutup sikit cayang...darwish tengok tu...hihi...dah besar liana...makin cantik gitu...suker auntie nur tengok tau...comel aje.

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)