Search my Blog

Thursday, January 12, 2012

Liana In Action


For all aunties, uncles and friends who miss Liana... little entertainment....!

Buat auntie2 yg selalu bertanyakan Liana.... Liana persembahkan sedikit nyanyian kat sini.... Liana sekarang dah 2 tahun 7 bulan & pandai nyanyi macam2 lagu. Ini 2 lagu yg sempat mama dia rakamkan di tujukan khas buat auntie2 tersayang, tak lupa buat tunang Liana (Darwish) yg dah lama menyepi (Darwish tentu sibuk jaga baby girl baru kan), best friend Liana - Syakirah (Mamasya), kawan2 baby cyber lain - Aisyah (Leen), Umar (KakAsma), Anis (Aziemas), Zhariff (HaSue) dan ramai lagi.... mmmmmuah2 salam cayang dari Liana!!
 
video

27 comments:

  1. Wokay la tu...2 tumbs up for Liana.Bukan nenek je yang dah dua yang...auntie pun dah tua le...hihihi.Cayang3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... fortunately takda lak lagu "auntie sudah tua".....

      Delete
  2. Waaaaaa paandaaaaaiiii....anak sapa la tu eh...dah boleh ganti CT Nurhaliza dah tu...hehehee... Comel tul Liana bila nyanyi...terhibur gak la hati auntie...ni kalau dak Darwish anak Hana tengok nih..mst dia lg pemalu tersipu2 nih Along..Darwish mmg pemalu...hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Windu nya dgn Darwish...! Liana ni friendly, cepat jer Darwish hilang malu kalau jumpa Liana.

      Delete
  3. besar dah si Liana ni.....anak2 saya pun dah besar dah....dah tak baby...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Along rasa macam Liana masih baby... kita org panggil dia "Baby" kat rumah ni...

      Delete
  4. Ala...tomey..tomey...pandainya....:)

    ReplyDelete
  5. mmmmmmmmmmuah... mmmmmmmmmmmmuh... buat twinkle2 little princes liana.. comel dan sweet sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmmmmmmmmuah2 dari Liana utk Auntie Nor cayang!

      Delete
  6. Kak. . Geram tgk liana. Cumel. . .Muahhhhhhhhhh!!!!!!!!! Kiss skit

    ReplyDelete
  7. muah muah comelnya.... Rambut pun dah panjang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmmmmmmmmuah2 utk auntie Noor.... lama tak nampak auntie Noor ni, mama Liana pun rindu juga dgn Noor.

      Delete
  8. waaaaa..wajah yg ditungu2.. sudah besar.. suke tgok matanya yg merenung tajam dgn wajahnya yg comel.. muaaaahhhhh .. terubat rindu auntie..

    ReplyDelete
  9. pandai Liana nyanyi....baru ni dapat dengar suara..hari tu jumpa kat rumah Mala tak dengar suara langsung....
    Zaleha-Lutong Baru

    ReplyDelete
  10. salam di tgh malam wat along..wduhhh cunnye anakdara alongnih...kiss kiss wat liana ek..muaaaahhhhss!!!

    ReplyDelete
  11. Alahai comeinya Liana nyanyi....cute bunyinya..sampai Syakirahpun dok ulang2 dengar...suka Syakirah dengar Liana nyanyi....kiss dr Syakirah....muahhhhh..

    ReplyDelete
  12. alooolalalao cutenyalah si liana nyanyi,misss u lianaaa

    ReplyDelete
  13. alalalalalala.....comeynya....geram je tngk...cute sangat2....

    ReplyDelete
  14. Wah Liana sangat berbakat... Comelnya.. Memang kami dah rindu sangat ni.. Thanks ye kak.. Terubat rindu..

    ReplyDelete
  15. alololoo comelnya liana.. nanyi lagi... suka2!! meh aunty nak peluk ckit... muahss!!!! comel!!

    ReplyDelete
  16. aiyohhh so cute...so sweet..!!! ni siapa yang ajar nyanyi ni along..hehe..2 tahu lebih dah bijak gini ya..

    ReplyDelete
  17. Salam Liana,
    alahai dah besar dan pandai betul dia. Menyanyi siap ada gaya2 model lagi. Makin besar makin cantik Liana ni. mmuahh, kiss sikit. hehe

    ReplyDelete
  18. sooo kiuttttt menantu sorang nih! darwish cuma tau lagu twinkle2 jerk... tuh pon sebutnyer ntah apa2.. lagu nenek sudah tua mamahana lom sempat ajor.. cikgu muzik mama dah mati..hahahahaha.. alahaiii dah pandai mcm2 bucuk cayang nih! mmuahh!

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)