Search my Blog

Monday, September 12, 2011

Sarawak Pearl Layered Cake (Kek Lapis Sarawak Dot-Dot)

 A beautiful layered cake that I made on the last Saturday, preparing for the coming open house. I was very please with the outcome....

Enjoy the photos in the meantime. Will update more later, pretty tight-up these few days.


13 comments:

  1. It looks lovely! Along, I made the Cadbury Layer Cake- my first ever layer cake and ohhh it was not easy... or maybe I didn't know what to expect. Tq very much for the recipe though, I'll have another try at it again when I get enough courage... hehe

    ReplyDelete
  2. OMG....its awesome I still cant make any layer cake yet Tabik la A;long ini bukan kerja mudah banyak kesabaran diperlukan. Kalau umah dekat akak lari keumah Along tenguk macam mana Along buat

    ReplyDelete
  3. masyallah cantiknya!!!!tadi singgah rumah Yat..kek lapis yg mantap.kat sini pun ada kek lapis jugak..huhu bila lah Cm nak melapis ni:)

    ReplyDelete
  4. along.. jeles aa... tun wat kek lapis x penah jdi cantik camnih pun.

    ReplyDelete
  5. Assallamualaikum Along..
    Oh tidakkkkk!!! Sungguh tidak rajin Naz utk buat kek lapis ni tp sungguh rajin utk makan kalau Along buatkan..hehehehe.. Boleh gitu??

    ReplyDelete
  6. wahhhhh....cantikknya kek lapis tu along...
    rajinnnnya along ni melapis..

    ReplyDelete
  7. salam along.. selamat hari raya..cantiknya kek lapis dot2 tu..eee..geramnya, rajin along melapis..zana mmg suka kek2 lapis ni tapi x reti2 nak buat... :D

    ReplyDelete
  8. Aslmkum Along...cantiiiiikkknyaaaaaaaaaa....adeh x tau nak kata apa...agak2 kalau Ummi terbuat x kek camni...huhuu...cantik banget...sayang nk makan la Along..hehe

    ReplyDelete
  9. salam ziarah along..wah cantik dan menggiurkan ek kek lapis kamu tu

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)