Search my Blog

Sunday, February 3, 2013

Ole-ole from Brunei

Pulut Panggang Brunei di balut dgn daun kelupis dan bersaiz besar sepanjang 8"
 Sahabat FB yg datang ke Miri kelmarin bawa banyak ole-ole dari negara Brunei Darul Salam - makanan yg made in Brunei. Pertama kali juga Along & keluarga merasa, memang ada kelainan.
Ada inti pedas di dalam nya
 Asikrim ni home-made, sonok Liana mamam ni....
Home-made Aiskrim prisa keladi dan pandan
 Ada juga kuih kapit tapi keunikan nya berperisa keladi. Terima-kasih daun keladi ya Siti.... susah2 jer bawa buah tangan. Siti datang dgn 3 orang adik2 nya dan anak teruna kecil Haiqal. Along cuma masak ringkas2 jer - Laksa Sarawak, Puding Oreo, Durian Crepe (Along beli jer ni) & ada sikit balance kek lapis hari tu. Maaf lah ya kalau layanan tak sempurna.


 Siti Ameera, toke kek dari Brunei di datang hantar 10 biji kek yg di order oleh kekawan pejabat Along. Memula dulu Along order sebiji jer kasi they all rasa... rasa sekali nak lagi...! Sedap sangat kek Siti kaya dgn perisa sos istimewa.

Kek Coklat Maltesers

Kek siap untuk delivery ke rumah kekawan...

3 comments:

  1. kek tu nampak sedap. mcm mana rasanya yer?

    ReplyDelete
  2. Wow dpt banyak order tu hebat along pandai buat promosi. Senyum sokmo

    ReplyDelete
  3. x pernah rasa kuih nie...huhu

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)