Search my Blog

Tuesday, April 15, 2014

Beehive Bread (Roti Sarang Lebah) Again

 Few days after the first trial, I made it again and doubled the portion on request of a friend. The best bread recipe I've made so far....! Recipe was posted earlier in here.
**********************************************************************

BAHASA MALAYSIA VERSION
Buat lagi roti yang sedap ni untuk memenuhi permintaan seorang sahabat untuk jamuan budak2 qasidah. Kali ni Along buat dua bancuhan sekali gus. Alhamdulillah, feedback yang budak2 tu enjoyed it!

Untuk resipi, sila rujuk di sini.


Doh dah siap di bulat2kan dalam tin menunggu untuk kembang

Doh sudah pun mengembang

Baru keluar oven, belum make-up lagi

Sos butterscotch yg nyummy di tuangkan ke atas roti yg masih panas

3 comments:

  1. Mesti nak buat ni! ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  2. Along ...mai kita tukaq2 mangkuk ....hehehe.

    ReplyDelete
  3. roti of the year nie...popular sungguh skarang, best nie kalau dapat rasa.

    ReplyDelete

Please use OpenID if you do not have any account.
(Sila guna OpenID untuk tinggalkan komen anda jika tiada akaun Google)